Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Vegan Předkrmy & Chuťovky Recepty Saláty & Zeleninové Přílohy

Dýňové hranolky s kečupem z čerstvých rajčat

Ingredience: (2 porce)

1 dýně hokkaido (cca 800 g), 3 lžíce olivového oleje, 2 lžičky soli, 1 lžička pepře, 6 lžic kukuřičné strouhanky.


Postup:

  1. Dýni očistíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na hranolky.
  2. Dáme do mísy. Osolíme, opepříme, přilijeme olivový olej a přisypeme strouhanku. Rukama promícháme.
  3. Do horkovzdušné fritézy dáme pečící papír a hranolky na něj rozložíme.
  4. Pečeme na 200 °C asi 20 minut. V polovině pečení hranolky promícháme, aby se opekly ze všech stran.
  5. Hranolky podáváme s kečupem z čerstvých rajčat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here