Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Recepty Ryby & Mořské plody

Tortilla plněná tuňákem, vejci a špenátem

Ingredience:

2 Tortilly z pšeničné mouky.

180 g tuňáka v oleji, 3 vejce velikosti M, hrst čerstvého baby špenátu a ledového salátu, sůl, pepř, 1 lžíce majonézy, 1 lžíce sušených krájených rajčat v oleji, 1 lžíce oleje.


Postup:

  1. Na pánvi rozpálíme lžíci oleje a umícháme vajíčka. Necháme vychladnout.
  2. Do mísy rozdrobíme tuňáka, přidáme sušená rajčata a míchaná vajíčka. Osolíme, opepříme a vmícháme lžíci majonézy. Vše promícháme.
  3. Baby špenát a ledový salát nakrájíme na proužky.
  4. Na suché pánvi opražíme tortillu (z každé strany asi 1 minutu, dokud se nebudou tvořit malé hnědé puchýřky). 
  5. Na tortillu poklademe dokola cca 1-2 cm od okraje náplň a tortillu zabalíme. 
  6. Ihned konzumujeme, dokud je tortilla křupavá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here