Rubriky
Recepty Saláty & Zeleninové

Asijský lilek

Ingredience: (2 porce)

1 lilek, 1 paprika červená, zázvor, baby špenát, sójová omáčka, rybí omáčka, voda (vývar), slunečnicová semínka, sezamová semínka, parmazán.


Postup:

  1. Lilek rozpůlíme podélně, vnitřek lilku nakrájíme do mřížky.
  2. Na pánev nalijeme trochu vody nebo vývaru a lilek položíme vnitřní nakrájenou stranou dolů. Necháme ho takto podusit asi 5 minut pod pokličkou.
  3. Když se voda vyvaří, lilek obrátíme a dáme ke straně. Na pánev přidáme nakrájenou papriku, zázvor, baby špenát a přilijeme sójovou a rybí omáčku. Vše osmažíme.
  4. Sezamová a slunečnicová semínka opražíme na sucho na jiné pánvi.
  5. Nakonec posypeme strouhaným parmazánem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here