Rubriky
Recepty Těstoviny & Brambory Saláty & Zeleninové Přílohy

Jarní bramborový salát

Ingredience:

500 g červených brambor ve slupce, 1 velká červená cibule, 2 stonky řapíkatého celeru, hrst nasekané rukoly.

1 lžíce majonézy, 1 lžíce zakysané smetany, 30 g strouhaného parmazánu, sůl, pepř.


Postup:

  1. Brambory očistíme a i se slupkou uvaříme do měkka.
  2. Vychladlé brambory pokrájíme na větší kousky, cibuli nakrájíme nadrobno, celer na nudličky.
  3. Vše dáme do mísy a přidáme rukolu. Promícháme.
  4. Osolíme, opepříme, vmícháme nastrouhaný parmazán, přidáme majonézu a zakysanou smetanu.
  5. Zamícháme a podáváme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here