Rubriky
Recepty Saláty & Zeleninové Přílohy

Tzatziki

Ingredience:

2 okurky hadovky, 5 stroužků česneku, 200 g bílého řeckého jogurtu, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžička jablečného octa, 1 lžíce čekankového sirupu, pepř, sůl, 5 lístečků máty, hrst kopru.


Postup:

  1. Okurky nastrouháme do mísy na tenké nudličky.
  2. Česnek oloupeme a utřeme nebo nastrouháme najemno. Mátu a kopr nasekáme najemno. Vše přidáme k okurkám.
  3. Přidáme bílý jogurt, olivový olej, ocet a čekankový sirup.
  4. Dochutíme solí a pepřem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here