Rubriky
Polévky Recepty

Bramboračka s houbami

Ingredience: (6 porcí)

1 l kuřecího vývaru, 3 velké brambory, 5 stroužků česneku, 100 g sušených hub, 2 vejce, sůl, pepř, kmín, petrželka.


Postup:

  1. Brambory nakrájíme na malé kostičky, česnek oloupeme a prolisujeme.
  2. Houby namočíme na 10 minut do studené vody.
  3. Do vývaru přidáme brambory a přivedeme k varu.
  4. Když jsou brambory uvařené do poloměkka, přidáme houby a vaříme než jsou brambory uvařené.
  5. Přidáme česnek, osolíme, opepříme a přidáme kmín.
  6. Nakonec vmícháme rozšlehaná vajíčka.
  7. Dochutíme čerstvou petrželkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here