Rubriky
Recepty Přílohy

Červené zelí

Ingredience:

1,5 kg červeného zelí, 3 lžíce sádla, 2 cibule, 3 lžíce cukru, 100 ml červeného vína, 1 lžíce hladké mouky, 50 ml červeného vinného octa, sůl.


Postup:

  1. Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme dozlatova na 1 lžíci sádla.
  2. Zelí nakrouháme. Do hrnce dáme 2 lžíce sádla a přidáme zelí. Osolíme, podlijeme červeným vínem a dusíme asi 30 minut.
  3. Poté zasypeme moukou, přilijeme vinný ocet a krátce podusíme.
  4. Přidáme cukr a vmícháme cibulku.
  5. Dle chuti ještě dosolíme. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here