Ingredience:
2 kuřecí prsa, 1 lžíce oleje, kari koření, sůl, pepř.
400 g bílých fazolí, 2 kyselé okurky, 2 vařená vejce, 1 velká cibule, 1 červená paprika, 1 zakysaná smetana, 2 lžíce majolky, 1 lžíce dijonské hořčice, 1 lžíce kečupu, sůl, pepř.
Postup:
- Kuřecí prsa okořeníme (kari koření, sůl, pepř) a na troše oleje rychle osmahneme z obou stran naprudko.
- Prsa vyjmeme z pánve, vložíme do pekáčku a dáme dopéct do předehřáté trouby na 20 minut.
- Fazole uvaříme do měkka (ideální namočit do vody den předem).
- Fazole dáme do mísy a přidáme na drobno nakrájenou okurku, cibuli, papriku a vejce.
- Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a přidáme k fazolím.
- Ochutíme zakysanou smetanou, majolkou, hořčicí, kečupem, solí a pepřem.