Rubriky
Drůbeží maso Recepty Obiloviny & Luštěniny

Fazolový salát s kuřecím masem

Ingredience:

2 kuřecí prsa, 1 lžíce oleje, kari koření, sůl, pepř.

400 g bílých fazolí,  2 kyselé okurky, 2 vařená vejce, 1 velká cibule, 1 červená paprika, 1 zakysaná smetana, 2 lžíce majolky, 1 lžíce dijonské hořčice, 1 lžíce kečupu, sůl, pepř.


Postup:

  1. Kuřecí prsa okořeníme (kari koření, sůl, pepř) a na troše oleje rychle osmahneme z obou stran naprudko.
  2. Prsa vyjmeme z pánve, vložíme do pekáčku a dáme dopéct  do předehřáté trouby na 20 minut.
  3. Fazole uvaříme do měkka (ideální namočit do vody den předem).
  4. Fazole dáme do mísy a přidáme na drobno nakrájenou okurku, cibuli, papriku a vejce. 
  5. Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a přidáme k fazolím.
  6. Ochutíme zakysanou smetanou, majolkou, hořčicí, kečupem, solí a pepřem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here