Rubriky
Recepty Přílohy

Fenyklové pyré

Ingredience: (4 porce)

1 fenykl, 3 velké brambory, 100 g celeru, 100 ml smetany na vaření, 20 g másla, sůl, pepř, muškátový oříšek.


Postup:

  1. Fenykl, brambory a celer očistíme a uvaříme v osolené vodě do měkka. 
  2. Uvařenou zeleninu slijeme a rozmixujeme dohladka. 
  3. Přidáme máslo, smetanu, dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem a znovu promixujeme. 
  4. Zdobíme snítkou fenyklu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here