Ingredience: (3-4 porce)
Maso: cca 600 g vyzrálého hovězího pupku, sůl, pepř, olivový olej.
Příloha: 2 uvařené kukuřice, sůl, pepř, olivový olej.
Cibulové čatní (Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 250 g nebo Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g).
Chléb.
Výrobky použité v receptu
Cibulové čatní z červené cibule – Jemné 180 g + Cheddarová omáčka 180 g
Cibulové čatní z červené cibule – Pálivé 180 g + Cheddarová omáčka 180 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra Pálivé 180 g + Cheddarová omáčka 180 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 250 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 250 g
Postup:
- Hovězí maso pořádně osolíme, opepříme a potřeme olejem. To samé provedeme s kukuřicí.
- Připravíme si gril (s rozpálenou mramorovou deskou nebo uhlím) a maso na něj vložíme. Vedle položíme také kukuřice.
- Maso grilujeme z každé strany maximálně 3-4 minuty (podle tloušťky masa), aby bylo medium rare. Kukuřici několikrát otočíme, aby se opekla po celém povrchu.
- Hotové maso zabalíme do alobalu a necháme ještě 10 minut odpočinout.
- Poté ho nakrájíme na tenké plátky a podáváme s kukuřicí, cibulovým čatní a chlebem.
TIP: Takto připravené maso můžeme použít také do skvělého sendviče nebo na salátek.



