Rubriky
Hovězí maso Recepty Maso

Flank steak Wagyu (pupek)

Ingredience:

300 g vyzrálého masa flank, pepř celý, mořská sůl (nemletá), 1 lžička olivového oleje, 15 g másla, alobal.


Postup:

  1. Maso neklepeme! 
  2. Pepř rozdrtíme ve hmoždíři a maso jít potřeme z obou stran. Posypeme nedrcenou mořskou solí. 
  3. Zakápneme oleje a koření s olejem jemně vmasírujeme do masa.
  4. Rozpálíme pánev a maso opečeme z každé strany 2,5 minuty. 
  5. V průběhu přidáme máslo, kterým maso během pečení párkrát přelijeme.
  6. Maso vyndáme a ihned zabalíme do alobalu. Necháme 10 minut odpočinout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here