Ingredience:
Maso: 2 kuřecí prsa, 1 lžička Žlutá kari pasta 100 g, 2 lžičky olivového oleje, sůl, 2 snítky rozmarýnu.
Salát: 3 ks salátu little gem, 4 menší rajčata.
Dresing: 3 lžíce bílého jogurtu, 1 lžíce majonézy, 1 lžička čekankového sirupu, 1 lžička dijonské hořčice, 2 stroužky česneku, sůl.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- Kuřecí prsa lehce naklepeme, aby byla stejně vysoká po celé ploše. Na každé prso dáme lžičky kari pasty, přilijeme lžičku olivového oleje, osolíme a rozetřeme pravidelně po mase z obou stran.
- Prsa dáme na rozpálený gril a na vrchní část položíme čerstvou snítku rozmarýnu. Po dvou minutách maso otočíme i s rozmarýnem a grilujeme stejnou dobu. Ugrilované maso zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.
- Mezitím si připravíme salát. Little gem natrháme na malé kousky a přidáme pokrájená rajčata. V jiné misce smícháme ingredience na dresing a promícháme.
- Kuřecí prsa pokrájíme na proužky. Dresing smícháme se salátem a podáváme.