Ingredience: (4 porce)
4 ks žemlí na hot dogy: Hot dog žemle
Rukolový salátek: rukola, sůl, pepř, šťáva z citrónu, extra panenský olivový olej.
4 párky s vysokým obsahem masa.
Cibulové čatní (k zakoupení zde: Čatní z červené cibule – Jemné 250 g, Čatní z červené cibule – Pálivé 250 g, Čatní ze žluté cibule – Jemné 250 g, Čatní ze žluté cibule – Pálivé 250 g).
Domácí kečup (k zakoupení zde: Náš kečup z čerstvých rajčat – jemný 330 g).
Výrobky použité v receptu
Cibulové čatní z červené cibule – Jemné 180 g + Cheddarová omáčka 180 g
Cibulové čatní z červené cibule – Pálivé 180 g + Cheddarová omáčka 180 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra Pálivé 180 g + Cheddarová omáčka 180 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 250 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 250 g
Postup:
- Nejprve si připravíme žemle na hot dog dle návodu – a pak už je to jednoduché 🙂
- Na salátek zakápneme rukolu citrónovou šťávou a olivovým olejem, osolíme, opepříme a promícháme.
- Párky ohřejeme nebo ogrilujeme, aby byly teplé.
- Žemle rozřízneme (ale nedokrojíme) a otevřeme. Potřeme kečupem, dáme vrstvu salátku a párek. Navrch dáme vrstvu cibulového čatní nebo kečupu.
- Můžeme dochutit ještě opraženými sezamovými a dýňovými semínky (ale nemusí být).