Ingredience: (2 porce)
Naložení: 300 g krůtích prsou, 2 lžičky koření Vindaloo 40 g, 2 lžíce bílého jogurtu.
Obalení: Mleté lupínky NACHOS CLASSIC 800G, sůl.
Smažení: 2 lžíce olivového oleje pro smažení v horkovzdušné fritéze nebo dle potřeby jiným způsobem.
Výrobky použité v receptu
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 180 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 180 g
NACHOS CHEDDAR 800G
NACHOS CLASSIC 800G
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 250 g
Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g
Cibulové čatní z červené cibule – Extra pálivé 250 g
Postup:
- Krůtí maso pokrájíme na plátky a poté na malé medailonky.
- Maso dáme do misky, přidáme koření Vindaloo a jogurt a pořádně promícháme. Necháme uležet v lednici alespoň dvě hodiny.
- Nachos nadrtíme nebo nameleme na strouhanku.
- Krůtí stripsy vyndáme z lednice a osolíme těsně před obalením.
- Jogurtové stripsy rovnou obalujeme v nachos strouhance, které rovnou smažíme buď na kapce oleje v horkovzdušné fritéze (200 °C 15-20 minut) nebo s více olejem na pánvi nebo klasické fritéze.
- Podáváme se zeleninovým salátkem nebo jinou oblíbenou přílohou.
TIP: Ke stripsům doporučujeme podávat naše Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Jemné 250 g nebo v pálivější variantě Cibulové čatní (chutney) z červené cibule – Pálivé 250 g.