Rubriky
Drůbeží maso Recepty Maso

Kuřecí stripsy v kukuřičných lupínkách s cibulovým čatní

Ingredience:

1 kuře, sůl, pepř.

Na obalení: vejce, mouka, kukuřičné lupínky.

Olej na smažení.

Čatní z červené cibule (k zakoupení zde: Čatní z červené cibule – jemné 250 g nebo Čatní ze žluté cibule – pálivé 250 g).


Postup:

  1. Kuře rozporcujeme na menší kousky. Každý kousek pořádně osolíme a opepříme.
  2. Připravíme si trojobal – rozšlehané vejce, hladkou mouku a nadrcené kukuřičné lupínky (nejlépe se drtí v mikrotenovém sáčku válečkem).
  3. V trojobale obalíme kousky kuřete a osmažíme je v rozpáleném oleji (ve fritéze nebo hrnci).
  4. Kuřecí stripsy podáváme s čatním z červené nebo žluté cibule.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here