Ingredience: (2 porce)
230 g těstovin linguine (voda, sůl).
170 g Rukolové pesto s mandlemi 170 g, 100 ml vody od uvařených těstovin, 1 lžička Chilli – drcené 50 g.
60 g nastrouhaného parmazánu, olivový olej.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- Těstoviny uvaříme al dente dle návodu v osolené vodě.
- Na pánvi rozehřejeme pesto, přilijeme vodu od uvařených těstovin a vsypeme chilli. Promícháme.
- Do do pánve z pestem vložíme uvařené těstoviny, přisypeme polovinu strouhaného parmazánu a promícháme.
- Podáváme posypané zbylým parmazánem. Můžeme ještě zakápnout olivovým olejem.
TIP: Libovolný druh těstovin si stejným způsobem můžete připravit i s naším Bazalkové pesto s mandlemi 170 g.

