Rubriky
Předkrmy & Chuťovky Recepty Maso Mleté maso

Mini kebab

Ingredience:

400 g mletého masa (vepřové a hovězí), 1 lžička sušeného tymiánu, 1,5 lžičky soli, 0/5 lžičky mletého pepře, 1 menší cibule, 1 vejce, 2 lžíce hladké špaldové mouky.

Olivový olej na smažení.

Výrobky použité v receptu


Postup:

  1. Mleté maso dáme do mísy a přidáme všechny ostatní ingredience. Pořádně promícháme.
  2. Mokrýma rukama obalíme masem špejle a necháme v lednici odležet alespoň hodinu.
  3. Na grilovací pánvi rozpálíme trochu jen trochu oleje a mini kebaby osmažíme ze všech stran.
  4. Mini kebab můžeme podávat jako hlavní jídlo s pečenou zeleninou a nebo pouze jako chuťovku. V obou případech je ideálním doplňkem dýňové čatní!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here