Rubriky
Recepty Pečivo

Nekynutý chléb se sodou

Ingredience:

500 g hladké pšeničné mouky, 1 lžička sody, 1 lžička soli, 200 ml mléka, 200 ml bílého jogurtu.

+ mouka na zpracování těsta.


Postup:

  1. Do mísy dáme všechny suché ingredience a promícháme.
  2. Jogurt rozmícháme ve vodě a poté přilijeme do mísy a uhněteme hladké těsto. Dle potřeby přidáme ještě mouku na zpracování.
  3. Těsto vyválíme na obdélník, který následně zavineme jako roládu. Lehce ji ohneme a dáme na plech vyložený pečícím papírem.
  4. Bagetu několikrát příčně nařízneme.
  5. Pečeme v předehřáté troubě 35 minut na 200°C.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here