Rubriky
Grilovací sezóna Vegan Sendviče & Burgery & Fastfood Recepty Těstoviny & Brambory Saláty & Zeleninové Přílohy

Pečené brambůrky Vindaloo

Ingredience:

8 středně velkých brambor se slupkou, 2 lžíce extra panenského olivového oleje, sůl, 2 lžičky koření VINDALOO 40 G.

Výrobky použité v receptu


Postup:

  1. Brambory i se slupkou omyjeme a pokrájíme, rozpůlíme a rozkrájíme na měsíčky.
  2. Dáme je do misky a ochutíme olejem, solí a kořením Vindaloo.
  3. Kousky brambor pořádně promícháme, aby se kořením rovnoměrně obalily.
  4. Plech nebo pekáček si vyložíme pečícím papírem a měsíčky brambory vyskládáme zúženou částí nahoru.
  5. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 20-30 minut, dokud nejsou brambůrky zlaté a křupavé.

TIP: Pečené brambůrky jsou skvělé podávat s Náš kečup z čerstvých rajčat – jemný 330 g 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here