Rubriky
Vegan Předkrmy & Chuťovky Recepty Těstoviny & Brambory Přílohy

Pečené kari brambory

Ingredience:

1 kg brambor.

50 g červené kari pasty (k zakoupení zde: Červená kari pasta – 100 g).

Oblíbený dip nebo majonéza (my použili dip z avokáda).


Postup:

  1. Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na středně velké kousky.
  2. Kousky brambor promícháme s kari pastou, aby byly brambory co nejvíce rovnoměrně potřené.
  3. Brambory rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 40 minut.
  4. Podáváme s oblíbeným dipem a nebo jako přílohu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here