Ingredience: (4 ks)
2 tortilly o průměru 30 cm.
80 g strouhaného cheddaru, 125 g (8 plátků) mozzarely, 8 listů špenátu, 4 lžičky Dip z pečených paprik – Jemný 150 g nebo Dip z pečených paprik – Pálivý 150 g.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- Připravíme si suroviny. Špenátové listy omyjeme, mozzarelu nakrájíme na tenké plátky, sýr nastrouháme.
- Tortilly rozřízneme na půl.
- Na rozpůlené tortille přehneme cca 1,5 cm okraj dovnitř. Do dolní části dáme strouhaný sýr, listy špenátu, mozzarelu a nakonec dip z pečených paprik.
- Tortillu zabalíme dle postupu na fotkách níže. Stejným způsobem zabalíme i další části tortill.
- Zabalenou tortillu dáme do rozpáleného kontaktního grilu a necháme rychle zapéct.
- Ihned podáváme, dokud je sýr rozteklý. K podávání můžeme ještě přidat do misky dip z pečených paprik a čerstvé bylinky.