Rubriky
Recepty Těstoviny & Brambory Přílohy

Vánoční bramborový salát

Ingredience:

Brambory, celer, mrkev, červená cibule, sterilovaná okurka, šunkový salám, vejce, kapary, sterilovaný hrášek.

Majolka, zakysaná smetana, plnotučná hořčice, pepř, sůl.

Olivy, petržel, sterilované papričky. 


Postup:

  1. Celé brambory uvaříme ve slupce, společně s kousky mrkví a celeru. Brambory poté oloupeme.
  2. Uvařenou mrkev a celer nakrájíme na drobné kousky.  Cibuli, okurky a šunku nakrájíme také na malé kousky. Vše dáme do mísy.
  3. Brambory a vejce protlačíme struhadlem k ostatním ingrediencím v míse.
  4. Kapary nakrájíme na malinké kousky a i s hráškem přidáme do mísy.
  5. Přidáme majolku, zakysanou smetanu a hořčici. Osolíme, opepříme. Vše promícháme, aby se vše řádně propojilo.
  6. Zdobíme olivami, papričkami a nakrájenou petrželkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here