Ingredience:
Brambory, celer, mrkev, červená cibule, sterilovaná okurka, šunkový salám, vejce, kapary, sterilovaný hrášek.
Majolka, zakysaná smetana, plnotučná hořčice, pepř, sůl.
Olivy, petržel, sterilované papričky.
Postup:
- Celé brambory uvaříme ve slupce, společně s kousky mrkví a celeru. Brambory poté oloupeme.
- Uvařenou mrkev a celer nakrájíme na drobné kousky. Cibuli, okurky a šunku nakrájíme také na malé kousky. Vše dáme do mísy.
- Brambory a vejce protlačíme struhadlem k ostatním ingrediencím v míse.
- Kapary nakrájíme na malinké kousky a i s hráškem přidáme do mísy.
- Přidáme majolku, zakysanou smetanu a hořčici. Osolíme, opepříme. Vše promícháme, aby se vše řádně propojilo.
- Zdobíme olivami, papričkami a nakrájenou petrželkou.