Rubriky
Polévky Recepty Nakládané & Zavařené

Zelňačka s klobásou

Ingredience:

300 g Domácí nakládané zelí.

2 cibule, 200 g klobásy, 3 brambory, 1 l vývaru, 2 lžíce oleje.

2 lžíce sladké červené papriky, 1 chilli paprička, 3 bobkové listy, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček černého pepře, 1/2 lžičky kmínu, 1 lžička drceného sušeného libečku, pepř, sůl.


Postup:

  1. Cibuli nakrájíme na drobno, brambory na malé kostičky, klobásu na kolečka.
  2. Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme klobásu a červenou papriku a zlehka osmahneme.
  3. Zalijeme vývarem, přidáme zelí, brambory, zbylé koření a chili papričku.
  4. Vaříme cca 20 minut (do změknutí brambor).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here