Rubriky
Recepty Těstoviny & Brambory

Těstoviny s dýňovým čatní

Ingredience: (2 porce)

Těstoviny: 250 g těstovin, voda, sůl.

Omáčka: 1 cibule, 2 stroužky česneku, 40 g slaniny, 1 lžíce kokosového oleje, 200 g Dýňové čatní (chutney) 250 g.

Dokončení: 40 g parmazánu, mikrobylinky.


Postup:

  1. Těstoviny uvaříme dle návodu al dente v osolené vodě.
  2. Cibuli, česnek a slaninu oloupeme a pokrájíme nadrobno. Orestujeme na oleji.
  3. Přidáme dýňové čatní a prohřejeme.
  4. K dýňové omáčce přidáme uvařené těstoviny a několik lžic vody od těstovin, aby byla omáčka tekutější. Promícháme s těstovinami.
  5. Těstoviny podáváme posypané strouhaným parmazánem a mikrobylinkami.

TIP: Stejným způsobem můžeme místo dýňového čatní připravit i těstoviny s Dip z pečených paprik – Jemný 150 g nebo Tapenáda ze sušených rajčat 170 g.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here