Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Předkrmy & Chuťovky Recepty Těstoviny & Brambory

Pečené brambory s cheddarovou omáčkou

Ingredience: (2 porce)

4 velké brambory, sůl, pepř, olivový olej.

4 lžíce Cheddarové omáčky The Pelikans.


Postup:

  1. Brambory omyjeme a i se slupkou rozkrájíme na měsíčky.
  2. Bramborové kousky dáme do mísy. Osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a rukama nebo lžící promícháme, aby se brambory ve směsi obalily.
  3. Plech si vyložíme pečícím papírem a brambory na něj vyskládáme.
  4. Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 45-60 minut (podle velikosti brambor), dokud nejsou brambory na povrchu zlaté a uvnitř hotové.
  5. Během pečení brambor dáme rozehřát cheddarovou omáčku (nejlépe vložením skleničky do horké vody).
  6. Pečené brambory podáváme přelité cheddarovou omáčkou, kterou můžeme dát i vedle do misky a namáčet jej. Můžeme posypat čerstvými bylinkami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here