Rubriky
Drůbeží maso Recepty Přílohy

Nádivka z drůbežích jater

Ingredience:

3 rohlíky, 500 drůbežích jater, 1 jarní cibulka, 2 stroužky česneku, hrst nasekané petržele, sůl, pepř, muškátový oříšek, 2 vajíčka, 150 ml vlažného mléka. 

Sádlo na vymazání plechu nebo pečící papír.


Postup:

  1. Rohlíky, játra, cibulku, česnek a petržel nakrájíme na drobno a okořeníme. 
  2. Přidáme vajíčko, mléko a zamícháme.
  3. Plech vymažeme sádlem nebo vyložíme pečícím papírem.
  4. Nádivku rozložíme na plech a necháme péct 20 minut na 160°C .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here