Rubriky
Maso Recepty Mleté maso

Bylinkové miniburgery

Ingredience: (9 ks)

500 g mletého masa, 2 snítky rozmarýnu, 12 lístků medvědího česneku, hrst listové petržele, 1 lžička červené sladké papriky, sůl, pepř, olej na smažení.


Postup:

  1. Ze snítky obereme jehličky rozmarýnu a s ostatními bylinkami nasekáme na drobno a přidáme k mletému masu.
  2. Mleté maso osolíme, opepříme a přidáme sladkou červenou papriku.
  3. Vše pořádně promícháme, aby se všechny chutě propojily.
  4. Namočenou rukou tvarujeme kuličky o průměru 5 cm, které rukou přitlačíme, abychom dostaly tvar burgříků.
  5. Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej a burgříky z každé strany smažíme po dobu cca 4 minut.
  • Tip: Můžeme servírovat na salátku s dresingem a nebo jimi naplnit tortillu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here