Rubriky
Drůbeží maso Recepty Maso

Kachní prsa v čínské marinádě

Ingredience:

Kachní prsa.

Marináda: 1 lžíce melasy, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička ústřičné omáčky, 1 lžička omáčky Hoisin, mletý zázvor, koriandr a garam masala, 1 lžička škrobu, sůl.


Postup:

  1. Kachní prsa osušíme. Kůži nařízneme na kostičky (nesmíme říznout až do masa!).
  2. Ingredience na marinádu smícháme a kachní prsa jí potřeme. Necháme 30 minut odležet a poté marinádu z kůže otřeme.
  3. Na rozpálené pánvi zprudka opečeme z obou stran. Nejprve kůži, poté druhou stranu. Po opečení můžeme opět zlehka potřít marinádou kůži.
  4. Přendáme na pekáček a necháme dopéct 10 minut. v předehřáté troubě na 180 °C.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here