Ingredience: (2 porce)
Kroupy: 100 g krup, 1 l vody, 1 lžička soli.
Salát: 1 jarní cibulka, 2 rajčata, 50 g rukoly, 2 lžičky koření RAS EL HANOUT 40 G, 1/2 lžičky soli, 2 lžíce jablečného octa, 2 lžíce olivového oleje.
Dohotovení: 100 g sýru Fetta, hrst opražených vlašských ořechů.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- Kroupy uvaříme v osolené vodě dle návodu, scedíme, přemístíme do mísy a necháme vychladnout.
- Rajčata a jarní cibulku pokrájíme na menší kousky a společně s rukolou přidáme ke kroupám. Ochutíme solí, kořením Ras el hanout, octem a olejem Promícháme.
- Kroupový salátek posypeme kousky Fetta sýru a opraženými vlašskými ořechy.