Ingredience: (6 porcí)
6 pita chlebů o průměru 15 cm.
Trhané maso dle receptu zde: Rychlovka: BBQ trhané maso
10 listů ledového salátu, 1 mrkev, 6 lžic bílého jogurtu.
6 lžic Salsa Rojo 330 g.
Výrobky použité v receptu
Postup:
- BBQ trhané maso připravíme jako rychlovku dle návodu.
- Listy ledového salátu omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky. Mrkev očistíme a nastrouháme na dlouhé tenké nudličky. Vše promícháme s jogurtem.
- Pita chleby zprudka opečeme na suché pánvi. Trvá to z každé strany jen pár vteřin, aby se vytvořily tmavě hnědé puchýřky.
- Na opečené chleby ihned naneseme vrstvu salátu a trhaného masa. Vše zakápneme Salsou Rojo a můžeme podávat.
TIP: Trhané maso si můžeme připravit i den dopředu, aby večeře byla druhý den rychle na stole 🙂