Rubriky
Sendviče & Burgery & Fastfood Vepřové maso Recepty Maso

Trhané maso v tortille

Ingredience:

Vepřová krkovice vcelku (700 g).

Marináda: Cibule, česnek, mrkev, celer, olej. Kečup, hořčice, sojová omáčka, rajčatový protlak, ocet, sůl, pepř, olej, kari koření, sladká červená paprika. 

Salát: Ledový salát, okurka, mrkev.

Dresing: Jogurt, zakysaná smetana, majonéza, pepř, sůl, česnek, petržel, hořčice.

Tortilly z pšeničné mouky.


Postup:

  1. Cibuli, česnek, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky a na kapce oleje osmahneme do zlatova. Přidáme rajčatový protlak, kečup, hořčici a sojovou omáčku. Ochutíme solí, pepřem, kari kořením a červenou paprikou. Přidáme trochu octa a rozmixujeme.
  2. Marinádu důkladně vetřeme do krkovice a necháme odležet.
  3. Pečeme v troubě cca na 150 °C 3-4 hodiny.
  4. Salát připravíme z čerstvé zeleniny na jemno nakrájené.
  5. Na dresing smícháme všechny suroviny.
  6. Tortillu rozpečeme na pánvi bez oleje z obou stran. Naplníme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here