Rubriky
Vepřové maso Recepty Maso

Vepřové výpečky

Ingredience:

1 kg vepřové plece, 2 velké mrkve, 2 velké cibule, 200 g celeru, 6 stroužků česneku, sůl, pepř, 2 lžíce oleje.


Postup:

  1. Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky.
  2. Mrkev, celer a cibuli očistíme a nakrájíme na stejné velké kousky.
  3. Česnek oloupeme a stroužky necháme v celku.
  4. Do pekáče vložíme maso a zeleninu. Osolíme, opepříme a zakápneme oleje. Vše promícháme.
  5. Do pekáče vlijeme vodu, aby bylo vše zhruba do poloviny ve vodě.
  6. Pečeme v troubě asi 45 minut na 170 °C. Občas promícháme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Maximální velikost souboru, který můžete nahrát je: 3 MB. Můžete nahrát: image. Drop file here